HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Nargile Uzmanı Uluslararası Festivalde Jüri Üyesi Oldu

26-10-2020 17:20
Nargile Uzmanı Uluslararası Festivalde Jüri Üyesi Oldu

NARGİLE UZMANI, ULUSLARARASI FESTİVALDE JÜRİ ÜYESİ OLDU

 

Dünyada nargile sektörünün en saygın etkinliği olan Hookah Battle’ın jüri üyesi Nargile Uzmanı’nın kurucusu Ayhan Bulut oldu. Moskova’da düzenlenen ve yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı dev festivalde, scooter ile nargile yapan yarışmacı birinci oldu.

Her yıl iki kez düzenlenen dünyaca ünlü John Calliano’nun düzenlediği festivalde Hookah Battle’ etkinliğinde , Nargile Uzmanı’nın kurucusu Ayhan Bulut, jüri üyesi oldu. Dünyanın saygın nargile markalarının buluştuğu etkinliğe yaklaşık 7 bin kişi katıldı.


İlk kez Türkiye’den jüri seçildi

Nargile alanında dünyanın en seçkin ve en büyük festivalinde, Ayhan Bulut’un jüri olmasıyla ilk kez Türkiye’den biri jüri seçildi. Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen organizasyonda, nargile hazırlamada yaratıcılığını konuşturan 13 yetenekli yarışmacı kıyasıya yarıştı. Birbirinden etkileyici gösterilerin sonucunda scooter ile nargile yapan yarışmacı birinci oldu.

Tedbir elden bırakılmadı

Korona virüs dolayısıyla iptal edilip edilmeyeceği merak konusu olan festival birtakım önlemler alınarak gerçekleştirildi. Yoğun katılımın yaşandığı Hookah Battle’da katılımcılara girişte kendilerine özel marpuçlar verilerek dünyaca ünlü nargile firmalarının yeni aromalarını ve ürünlerini tatma imkanı verildi.

Sevdasıyla yükseldi, dünyanın saydığı otorite haline geldi

5 yıl önce nargile sevdasıyla ‘Nargile Uzmanı’ ismiyle açtığı Instagram hesabında büyük bir çıkış yakalayan Ayhan Bulut, daha sonra marka olmaya karar verdi. Nargile Uzmanı markası ile yüzde yüz yerli ve kendi üretimi olan NU UFO ve NU SKY gibi nargilede üst düzey modeller geliştirerek nargile severlerin vazgeçilmezi haline geldi.

Bulut, Nargile Uzmanı markasıyla şu anda onlarca ülkeye tamamı yerli ve orijinal tasarımlı ürünler gönderiyor. Sevdiği işi yapanların alanında hızla yükseldiği tezine örnek olan Bulut, şimdi de dünyanın en büyük nargile organizasyonunda jürilik yaparak alanında saygın bir otorite olduğunu gözler önüne serdi.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.